dilluns, 21 de gener del 2013

"Pechakucha"


A un parell de dies de fer la exposició grupal del projecte que hem realitzat al llarg de l’assignatura, me trobo amb una mica d’angoixa i inseguretat, cosa que molt poques vegades m’ha passat abans d’una exposició.

El fet de tenir que presentar el nostre projecte a les companyes i a na Marina amb un format tant estructurat com és el “pechakucha”, crec que ha fet que els meus nervis aflorin i em preocupi per aquesta exposició.

En la meva opinió el “pechakucha” és una eina molt dinàmica per a fer presentacions, cosa que és favorable per a nosaltres, ja que som molts grups els que hem d’exposar els nostres projectes el mateix dia. 

Però, per altra banda, aquesta eina ens produeix una mica d’angoixa, ja que és difícil aconseguir resumir en 20 diapositives que durin 20 segons tot el treball realitzat al llarg d’aquestos mesos.

Per això, hem intentat agafar els aspectes més significatius del procés i del nostre projecte en si, per a mostrar-ho a la resta de companyes i aconseguir transmetre realment el que hem fet.

Esperem assolir els nostres objectius i que els resultats siguin els esperats. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada