diumenge, 20 de gener del 2013

TREBALL GRUPAL


Aquesta setmana na Marina ens ha deixat l’opció d’anar a classe o no, per tal d’aprofitar i fer feina amb el nostre projecte.
Com que una de les components del nostre grup fa feina al matí, i només podem aprofitar les tardes per avançar el nostre treball, vàrem decidir demanar un aula de la seu per a nosaltres soles i dedicar-nos exclusivament al nostre projecte.

Pel que fa al software en si, ja el tenim quasi enllestit. Les activitats del joc estan totes confeccionades, però estem acabant de revisar els aspectes tècnics per a que no hi hagi cap error al nostre joc. 

Respecte a la guia didàctica que acompanya al software també està molt bé encaminada i només manquen un parell d’aspectes a redactar. El que més feina ens ha portat ha estat descriure una a una les diapositives que formen el software.

Després de tenir el software i la guia quasi acabats, hem començat amb el “pechakucha”, eina amb la qual farem la presentació del nostre projecte a les companyes de classe.

Penso que hem dedicat molt de temps i treball a realitzar aquest projecte, i que hem assolit els objectius que ens havíem plantejat. El que no volíem era veure-nos a últim moment, endinsades en els exàmens, amb feina del projecte per realitzar.

Tot el grup estem satisfetes de la feina realitzada!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada