dijous, 4 d’octubre del 2012

Edició d'Imatge

Aquesta segona sessió de taller de l'assignatura l'hem dedicada a conèixer alguns conceptes sobre imatge digital i a treballar l'edició d'IMATGE amb l'eina GIMP.

Na Marina ens va fer una foto individual a cadascuna, i la va penjar al moodle de l'assignatura. Així, cadascuna va descarregar-se la seva fotografia i la va utilitzar per a treballar amb Gimp.
Algunes de les tasques que vàrem aprendre a realitzar són: veure la informació de la imatge; canviar alguns paràmentres com mode, resolució, etc; guardar la imatge en diferents formats: gif, jpc, etc; emprar eines de selecció i retall; rotar la imatge; maneig de capes; emprar l'eina borrador...

Realitzar l'edició de la imatge va ser una tasca fàcil, ja que Na Marina anava explicant pas a pas què és el que havíem d'anar fent.
Així va quedar la meva fotografia després de ser editada:Després de treballar amb aquest programa he pogut comprobar que l'edició de fotografies no és tan complicada com em pensava.
Realitzar aquests tipus de tallers a l'assignatura m'ha animat a treballar amb aquest programa per a l'ús personal. L'edició de fotos pot ser divertida i molt fàcil de realitzar amb aquesta eina!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada